AMMATTIJOHTAJA.FI - SUOMEN KONKREETTISIN VALMENNUSTALO®

”A goal without a plan is just a wish.” 
Antoine de Saint-Exupéry The Little Prince

Johdatko sinä työksesi ihmisiä? Jos kyllä, tämä sivusto on juuri sinua varten. Ammattimaisella johtamisella saadaan aikaan nopeampaa kasvua, kannattavampaa liiketoimintaa ja viihtyisämpi työpaikka tehdä töitä. Valmennamme, konsultoimme ja sparraamme kohti ammattimaista liikkeenjohtamista. Se on meidän intohimomme.

Toimintamallimme perustuu henkilökohtaiseen valmentamiseen ja konsultointiin sekä johtamisen työkaluihin joiden avulla sinä pystyt kehittämään ja ohjaamaan paremmin bisnestä, ajankäyttöä, työtä ja johtamistasi.

Uskomme ammattimaiseen johtamiseen. Uskotko sinä?

Missä olemme todella hyviä?

Vaikka autamme asiakkaita monien erilaisten ongelmien löytämisessä ja ratkaisemisessa, kaksi osa-aluetta ovat ylitse muiden: strategia ja ammattimainen johtaminen.

Toimitusjohtaja ja ammattimainen johtaminen

Kannattavan bisneksen johtaminen on opeteltavissa oleva taito. Kokki voi tehdä maailman parhaan kastikkeen, insinööri suunnitella oikeasti äänettömän jääkaapin, mutta kummallakaan ei välttämättä ole bisnes- tai liiketoimintaosaamista. Sitä kannattaa opetella, yhdessä substanssiosaamisen kanssa bisnesosaaminen on tehokas ja toisiaan täydentävä yhdistelmä. Onnistuakseen ammattikokki käyttää parhaita työkaluja; veistä, kattiloita ja kasareita. Myös toimitusjohtaja tai ammattijohtaja tarvitsee oikeat johtamisen työkalut onnistuakseen omassa johtamistyössään. Strategia on yksi tärkeimmistä johtamisen työkaluista. Työkalujen käytössä tulee paremmaksi oikean valmentajan kanssa. Se on meidän osaamista.

Miksi toimitusjohtaja kehittää itseään?

Sinun ja meidän bisnes on muutoksen kourissa. Muutokset markkinoilla pakottavat meidät tekemään parempia tuotteita ja palveluita entistä tehokkaammin. Jokainen osa-alue on oltava niin hyvä kuin se vain voi olla. Tämä koskee erityisesti liiketoimintaosaamista ja johtamista. Johtajalla ja johtoryhmällä on aina lopullinen vastuu myös omasta kehityksestään. Mitä paremmin ymmärrät roolisi organisaatiossa, ja kehität itseäsi jatkuvasti, sitä paremmin sinä ja yrityksesi voitte.

Jokaisella ammattiurheilijalla on valmentaja. Kuka sinua valmentaa toimitusjohtajana?

Missio – Miksi olemme olemassa?

Missiomme on poistaa Suomesta huono johtaminen.

Toteutamme missiotamme erilaisten valmennusten, konsultointien ja koulutusten keinoin. Uskomme hyvään ja ammattimaiseen johtamiseen. Emme usko että hyvä johtaminen on synnynnäinen taito: se on opeteltavissa oleva taito. Tämä maa kaipaa todellisia vastuunkantajia ja johtajuutta. Meidän työmme on helpottaa vastuunkantajien taakkaa mm. johtamisen työkalujen avulla.

TERO PURANEN

Yritysvalmentaja, Ammattijohtaja.fi perustaja

”Hyvä johtaja on sellainen jonka siipien suojissa porukoilla on hyvä olla.”

Suomen konkreettisimman valmennustalon perustaja, yritysvalmentaja, onnellinen aviopuoliso ja lukutoukka. Rakastan myyntiä, markkinointia ja johtamista, ehkä siksi jaksan käydä niistä loputonta debattia.

Ymmärrän numeroiden merkityksiä. Ymmärrän mitä numerot tarkoittavat, mitä pitää tehdä niiden parantamiseksi ja miten saada porukat tekemään se pilke silmäkulmassa. Numerot tuovat myös konkretiaa.  Minusta voit lukea enemmän täältä.

Referenssit

Lue, kuinka olemme auttaneet asiakkaitamme tuloksen kasvattamisessa Ammattimaisen Johtamisen keinoin. Olemme aina valmiita käärimään hihamme asiakkaidemme menestyksen puolesta. Meidän menestys on seuraus sinun menestyksestä.