Palvelut

Ammattijohtaja.fi tavoitteena on tarjota asiakkailleen strategia- ja brändikonsultoija. Konkreettisesti ja tuloksellisesti.

Markkinointistrategia -workshop

Haluatko kiihdyttää kasvua ja helpottaa johtamistyötäsi? Silloin markkinointistrategia -workshop sopii sinulle parhaiten. Konkreettista markkinointistrategian laatimista ja tekoa – yhdessä. Teemme yhdessä tuloksellisen markkinointistrategian yrityksellesi – muutamme markkinoinnin kulusta investoinniksi.

Brändistrategia -workshop

Onko portfoliossasi useita eri brändejä, ehkä jopa sata brändiä? Silloin brändistrategia on sinulle ylivoimaisesti paras vaihtoehto.

Strategiakonsultointi

Kaipaatko apua juuri tiettyyn kohtaan strategiatyössä? Pähkäiletkö aloittamisen kanssa? Silloin strategiakonsultointi on paras vaihtoehto.

Inspiroiva Keynote-puhuja

Kaipaatko strategiapäivään inspiroivaa puhujaa? Joka herättää ajatuksia ja samalla tiivistää konkreettisia vinkkejä käytännön strategiatyöhön? Sellaisen löydät täältä.

Ota yhteyttä

Haluatko tehdä lisää tulosta? Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi ja tehdään sinulle lisää kassavirtaa. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.