Caset

Ramson & Co

TPS

”Kasvuyrityksen arjessa lakkaa äkkiä näkemästä metsää puilta. Valmennuksen avulla sekä oma että myyntiorganisaation tekeminen otti kolmiloikan eteenpäin. Valmennuksen paras puoli on se, että vaikutukset näkyvät tekemisessä ja tuloksessa heti.”

Joni Jaakkola, toimitusjohtaja, Optimal Performance Oy 

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Olemme käyttäneet Tero Purasta apuna strategiatyöhömme liittyen. Tero on auttanut strategiamme jäsentelyssä ja taustatyössä sekä vetänyt vuosittaiset työpajat. Hänen vetämissä työpajoissa olemme saavuttaneet niille asetetut tärkeät tavoitteet. Työn tuloksena on syntynyt jämpti ja toimiva strategia. Voin lämpimästi suositella Tero Purasen palveluita. 
Jorma Kilpeläinen, Toimitusjohtaja, SSA Project Oy

Ammattimarkkinoijakurssi konkretisoi hienosti perusasiat, joiden päälle menestyksekäs markkinointi sitä kautta yrityksen kasvu rakentuvat – myös minulle tässä roolissa. Terolla on saarnamiehen otteet ja jokaista osallistetaan tasapuolisesti. Teemoihin mennään omien töiden kautta ja siksi koen, että tämä on enemmänkin työpaja, jolla viedään oppeja käytäntöön, kun vain perinteinen koulutus.

Sanna Laakkio
toiminnanjohtaja, MARK Suomen Markkinointiliitto

Ammattimarkkinoija -kurssia ennen olin ihan uuvatti markkinoija. Markkinointiosaaminen perustui pitkälti viisi vuotta aiemmin ammattikorkeakoulussa käymiini kursseihin, jotka olivat hirveää pakkopullaa. Kurssia veti täti, joka ei koskaan ollut itse toteuttanut markkinointia – kaikki osaaminen perustui siihen, mitä hän oli lukenut kirjoistaan. Osaamista ei siis juuri koulusta karttunut ja se vähä mitä osasin ennen kurssia oli täysin itseopiskelun ansiota.

Siirtyessäni työelämässä markkinoinnin pariin kävi hyvin pian selväksi, että osaamista ei ole riittävästi. Esimieheni vinkkasi Ammattimarkkinoija -kurssista ja innoissani ilmoittauduin heti – kaikki mikä lisäisi osaamistani oli eduksi.

Jo ensimmäisen kurssipäivän jälkeen olin myyty. Samaan aikaan teki mieli itkeä ja nauraa, olenko todellakin näin pihalla siitä, mitä markkinointi on? Miksei kukaan opeta näitä koulussa? Muutamia markkinoinnin workshop-päiviä aiemmin läpikäyneenä ihmettelin, miksei sielläkään kukaan maininnut sanallakaan YHDESTÄKÄÄN asiasta, joita kurssilla käytiin?

Kaikki kurssin aikana opetetut asiat opetettiin konkretian kautta, käytännön esimerkein – näin asiat oli helpompi oppia ja sisäistää. Kurssilla annetut ”kotitehtävät” olivat työkaluja, jotka tehtiin suoraan yritykselle markkinoinnin tueksi. Nämä työkalut meillä on edelleen käytössä ja ovat vähintään niin kauan kuin minä teen meille markkinointia.

Esimieheltä saamani palaute jo kurssin aikana oli se, että meillä tehdään nyt ensimmäistä kertaa oikeasti ammattimaista markkinointia – tällaista markkinointiosaamista ei koskaan ennen ole talossa ollut.

Ammattimarkkinoija -kurssin ansiosta siirryin pian kurssin päätyttyä vastaamaan useamman yhtiömme sisäisen yrityksen markkinoinnista.

Maria Stenberg
Brand Manager, Olo Group Oy

Teron / Ammattijohtaja.fi:n valmennuksesta jäi käteen kasa teräviä kiteytyksiä, joihin on hyvä palata aina, kun itse kehittyy omassa roolissaan. Toisinaan ärsyttävyyksiinkin asti menevällä yksinkertaistuksella on paikkansa. Oma viestintä ja ajattelun kulmakivet on hyvä olla ytimekkäästi kiteytettyjä, jotta ne olisivat selkeitä myös muille. Se vaatii ajattelua, kykyä ymmärtää mikä on olennaisinta. Valmennuksesta saamieni kulmakivien päälle on ollut hyvä lähteä kehittämään omaa kehittymistä ja osaamista kohti seuraavaa tasoa. Valmennus soveltuu erinomaisesti tilanteeseen, jossa on tarvetta työkaluille, joiden kautta johtamisesta saa määrätietoisempaa.

WDS

”Älä tee asioita oikein vaan oikeita asioita = Liikevaihto +60% tulos +150%”

Robert Inna
Landtek

”Selkeä ja hyvin suunniteltu koulutuskokonaisuus ei jätä epäselväksi yritysjohtajan vastuulla olevia yrityksen kriittisiä osa-alueita.”

Harri Keski-Rekilä
Autokoululiitto

“Kasvuyrityksen arjessa lakkaa äkkiä näkemästä metsää puilta. Valmennuksen avulla sekä oma että myyntiorganisaation tekeminen otti kolmiloikan eteenpäin. Valmennuksen paras puoli on se, että vaikutukset näkyvät tekemisessä ja tuloksessa heti.”

Joni Jaakkola
Optimal Performance Oy

”Ammatijohtajakurssin myötä olemme saaneet paljon johtamisen työkaluja, jotka on otettu suoraan käyttöön päivittäisessä työssä.

Kurssin myötä olemme löytäneet yrityksemme kehityskohteet ja samalla yritystoimintamme tavoitteet ovat kirkastuneet.

Monet kurssilla opetettavat asiat olivat käsitteinä jo ennestään tuttuja, mutta kun ne sanahelinän sijaan puetaan kurssilla käytännön esimerkeiksi, niin ne konkretisoituvat käytettäväksi myös omaan arkeen ja toiminnan kehittämiseen.

Kurssille tulo yhdessä kollegan kanssa on ollut loistava päätös. Yhdessä opittu tieto pohditaan heti kurssipäivien jälkeen ääneen ja jaetaan muille toimistolla. Näin syntyvät parhaat ideat ja ne saadaan nopeasti muunnettua yrityksemme käyttöön konkreettisesti.

Yhdessä onnistumme paremmin ja olemme vahvempia!”

Päivi Mansikkamäki & Hanna Aaltonen
Mr Washing Man Oy

Myös he ovat luottaneet meihin