Maksuton markkinoinnin audiointi

Haluatko rehellisen diagnoosin yrityksesi markkinoinnin tilasta ja konkreettisia kehitysehdotuksia tämän pohjalta?

Markkinoinnin auditointi on laaja ja intensiivinen selvitys siitä, mitkä markkinoinnin osa-alueet ovat kunnossa ja millä osa-alueilla tuotto voisi olla parempi. Tämän pohjalta voit kehittää juuri oikeita asioita ja osaat priorisoida markkinointipanostukset oikeisiin asioihin – muutat markkinoinnin kulusta investoinniksi. Saat konkreettiset työkalut ja mittarit markkinoinnin kehittämiseen. Maksuton 60 minuutin mittainen auditointi on suunnattu sinulle, joka olet markkinointivastuussa ja haluat olla markkinoinnin ammattilainen, tehdä tuloksellisesti maailmanluokan markkinointia. Ne piirtää joilla on liitua. Toisin sanoen; jos olet kiinnostunut markkinoinnin tuottavuudesta ja miten sitä voi kasvattaa, tämä auditointi on juuri sinulle.

Miten hyödyn Markkinoinnin auditoinnista?

  1. Tiedät millä on merkitystä ja millä ei. Säästät kallisarvoista aikaasi.
  2. Tiedät mitä pitää tehdä markkinointisi tuoton kasvattamiseksi, sinun ei tarvitse enää arvailla.
  3. Opastamme oikeiden markkinoinnin työkalujen ja mittareiden valitsemisessa.
  4. Tärkeimpänä; sinun osaamisesi kasvaa juuri bisneskriittisillä osa-alueilla.

Me Ammattijohtaja.fi:lla uskomme maailmanluokan markkinointiosaamiseen. Niiden avulla luodaan hyviä työpaikkoja ja ikimuistoisia tarinoita. Auditoinnin avulla haluamme tuoda kovinta ja uusinta markkinointiosaamista tältä pallolta, myös sinulle! Oppia on haettu Turun lisäksi mm. New Yorkista, Australiasta ja Lontoosta.

Kenelle Markkinoinnin auditointi on tarkoitettu?

Kaikki yritysjohtajat ja markkinoijat taustasta riippumatta ovat kokeneet saaneensa selkeät työkalut ja itsevarmuutta tuloksellisen markkinoinnin tekemiseen Markkinoinnin auditoinnin jälkeen.

  1. Yrityksen omistajat, toimitusjohtajat & hallituksen jäsenet

Laajenna markkinointiosaamistasi ja opi ymmärtämään millä on merkitystä markkinoinnissa ja millä ei. Näin annat markkinointitiimillesi parhaat tiedot, taidot ja tuen tehdä parasta mahdollista markkinointia.

  1. Markkinointijohtajat, myyntijohtajat & markkinointipäälliköt

Vaikka tuntuisi, että yrityksesi markkinointi on hyvin hanskassa, niin ulkopuoliset asiantuntijat yleensä huomaavat usein myös sellaiset kehittämisen kohteet, jotka saattavat jäädä itseltä arjen keskellä huomaamatta.

Käytännön asiat

Laita alla olevalla yhteydenottolomakkeella meille viestiä. Asiantuntijamme soittaa sinulle viimeistään seuraavan arkipäivänä ja pelaatte puhelimessa hetken aikaa kalenteribingoa. Auditoinnin aikana käydään läpi kahdeksanportainen tarkistuslista, jonka avulla ymmärrät heti, kuinka parannat juuri sinun yrityksesi markkinoinnin tuloksia.

Saat 48 tunnin sisällä kirjallisen raportin auditoinnin tuloksista, parhaat mahdolliset kehitysehdotukset ja toimenpidesuositukset seuraaville 12 kuukaudelle.

Sitoudunko ostamaan jotain? Et. Auditointi tai sen tulokset eivät sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin kanssamme.

Auditoinnin ehdot

Auditointi on maksuton, jos yrityksesi viimeisin vahvistettu liikevaihto on yli miljoona euroa ja toimistonne sijaitsee Uudenmaan alueella. Muualla Suomessa sijaitsevat teemme pääsääntöisesti puhelimitse. Jos liikevaihto jää alle miljoonan euron, veloitamme auditoinnista 950 € + alv.

Pidätämme oikeuden valita yritykset, joille auditointi tehdään. Emme tee auditointeja esimerkiksi liikkeenjohdon valmennuksia tai konsultointia tarjoaville yrityksille.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinun markkinoinnin auditointisi

Soitamme sinulle seuraavana arkipäivänä yhteydenotosta.

+358 400 399 361

Valikko