Ammattijohtajakurssi-testi

Ammattijohtajakurssi
kasvua tavoitteleville johtajille!

Aloitus 20. elokuuta. Ota askel kohti parempia tuloksia.

Tuntuuko, että teet valtavasti töitä, mutta se ei näy yrityksesi katteessa?


Ei hätää, me voimme auttaa. Saat Ammattijohtajakurssilta selkeitä työkaluja, jotka helpottavat arkeasi heti – johtamistyösi helpottuu ja tulet saamaan aikaan kasvua sekä kannattavaa liiketoimintaa. Markkinaympäristö muuttuu hurjaa vauhtia, mutta monien yritysten toimintatavat pysyvät ennallaan –  ”näinhän me on aina tehty”. On hyvin yleistä, että johtajat jäävät mukavuusalueelleen ja tekevät asiat niin, miten ne ovat toimineet aikaisemmin – vaikka tiedostavat etteivät ne toimi nykyään. Tämän ainutkertaisen 10 kk kestävän kurssin aikana yrityksesi tuotteet/palvelut, hinnat, prosessit, strategiat, markkinointi, ostaminen ja myynti saattavat muuttua – joskus jopa dramaattisesti. Olemme kuitenkin varmoja, että tämän seurauksena tulet vihdoin näkemään työsi tuloksen konkreettisesti – viivan alla.

Ethän halua, että sinulle tulee johtajana ’parasta ennen’ -päiväys vastaan?

Hae Ammattijohtajakurssille – kohti tuloksellisempaa johtajuutta.

Yrittäjänä tai toimitusjohtajana olet ammattilainen, jolla on paljon vastuuta: Olet vastuussa organisaation vetämisestä, työntekijöidesi toimeentulosta, tuloksenteosta ja yrityksesi kehittymisestä. Tuntuuko, että tämän vastuun myötä hoidettavien asioiden lista tuntuu pitenevän sitä mukaa, kun töitä saa tehtyä? Asetelma vaikuttaa negatiivisesti jaksamiseesi, hyvinvointiisi ja vapaa-aikaasi. Samalla ponnistelusi eivät näy toivotulla tavalla yrityksesi katteessa. Tai oletko tottunut juoksemaan työasiasta toiseen sellaisella tahdilla, että aikaa ei enää tahdo riittää itsesi kehittämiseen? Kun päätät vihdoin keskittyä omaan hyvinvointiisi ja osaamiseesi, huomaat, että sinulla on yllättäen paljon enemmän annettavaa yrityksellesi. Itseesi panostaminen on yrityksellesi kannattavin mahdollinen investointi.

Ammattimainen johtaminen on siis paljon muutakin, kuin oman alansa ja yrityksensä perinpohjainen tunteminen. Ammattijohtaja osaa johtaa sekä bisnestä että ihmisiä. Hän saa aikaan kasvua ja kannattavaa liiketoimintaa muuttuvassa ympäristössä. Ammattijohtaja osaa pitää asiat lokeroissaan ja itsensä kasassa. Työkaluja itsesi ja johtajuutesi kehittämiseen on siis olemassa, ne vain pitää löytää ja ottaa käyttöön.

Ammattijohtajakurssilla opit 10 tärkeintä johtamisen työkalua, joita jumppaamme 10 kk aikana niin, että ne tulevat helpottamaan ja tehostamaan johtamistyötäsi heti ensimmäisestä kurssipäivästä alkaen. Lisäksi saat käyttöösi laajan Ammattijohtajien verkoston, jossa voit vaihtaa näkemyksiä ja ideoita turvallisessa ympäristössä. Sinun ei tarvitse enää puhkoa päätäsi ongelmilla yksin.

Miltä tämä kuulostaa? Oletko valmis oppimaan johtamisen työkalut ja tekemään töitä luotsataksesi yrityksesi kohti menestystä? Tehdään se yhdessä!

Aloitus

20. elokuuta 2019

Haku/ilmoittautuminen

17. elokuuta 2019 mennessä

Kurssin kesto

10kk ja 20 lähipäivää

Paikka

Helsinki, Malmi

Seuraava steppi

Täytä hakemuslomake, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ammattijohtajakurssilta sain konkreettisia työkaluja päivittäiseen työhön. Opin analysoimaan yrityksemme toimintaa, sekä hahmottamaan johtamisen eri osa-alueita ja niiden merkitystä kokonaisuudessa. Uutta tietoa tuli niin paljon, ettei ihan kaikkea osaa heti viedä käytäntöön. Nyt tiedän kuitenkin mistä etsiä, kun tiedon tarve tulee. Lisäksi tämä on ainut käymäni kurssi, missä kysytään mitä minulle kuuluu ja kun kerron, niin porukat kuuntelevat ja ymmärtävät. Vertaistukea parhaimmillaan. Kurssi on ollut helpottava kokemus.

Tuomas Lipponen, Skhole Oy

Ammattijohtakurssin parasta antia on ehdottomasti ollut konkreettiset johtamisen työkalut, joita voin käyttää jokapäiväisessä tekemisessä. Liiketoiminta ilman suuntaviivoja on tehotonta ja tuottamatonta. Ammattijohtajakurssilta saadut ratkaisumallit ovat helposti siirrettävissä toimialasta riippumatta jokapäiväiseen tekemiseen. Lisäarvona koen ehdottomasti vertaistuen, jota sain muilta kurssilaisilta – kaikki varsin erilaisista liikeyrityksistä. Ja mikä parasta, nämä työkalut eivät vanhene ja opit säilyvät tästä tulevaisuuteen!

Sami Haatainen, Korson Sähkö-Yksikkö Oy

Ammattijohtajakurssin suurin hyöty on ollut tieto siitä, mitkä ovat tärkeimmät asiat jotka tuloksellisessa yrityksessä tulee olla kunnossa ja sitä kautta omat työtehtävät sekä rooli kipparina ovat selkiytyneet. Kurssi oli erittäin konkreettinen ja käytännön tehtävät pitivät asiat riittävän yksinkertaisina. Kurssin paras anti oli se, että nyt on valmis työkalupakki millä tehdä omaa työtä ja tietenkin loistava porukka, jonka kanssa jaoimme ajatuksia kurssin aikana – mutta edelleen kurssin jälkeen!

Marko Kukkonen, Sadex Oy

Ammattijohtajakurssin keskeisimmät faktat

Ammattijohtajakurssin hyödyt sinulle ja yrityksellesi

 

  • Opit tekemään vähemmän töitä fiksummin – toisin sanoen saat enemmän aikaa itsellesi, perheelle ja ystäville paremman tulon kautta
  • Löydät yrityksesi tärkeät kehityskohteet ja saat oikeat työkalut niiden ratkaisemiseksi
  • Tarjoamme kasvua tavoitteleville johtajille laajan Ammattijohtajien verkoston, jossa sparrataan ja vaihdetaan näkemyksiä luottamuksellisessa ympäristössä
  • Opit, miten selkiytät päätöksentekoa kaikilla johtamisen osa-alueilla
  • Yrityksesi arjen pyörittäminen helpottuu konkreettisilla johtamisen työkaluilla heti ensimmäisestä kurssipäivästä lähtien
  • Myynnin tulos kasvaa ja teet enemmän kauppaa
  • Saat lisää itseluottamusta johtajana

“Kasvuyrityksen arjessa lakkaa äkkiä näkemästä metsää puilta. Valmennuksen avulla sekä oma että myyntiorganisaation tekeminen otti kolmiloikan eteenpäin. Valmennuksen paras puoli on se, että vaikutukset näkyvät tekemisessä ja tuloksessa heti.”

Joni Jaakkola, Optimal Performance Oy

“Tero sai minut ymmärtämään, että yrittäjä ei voi tehdä kaikkea itse. Tämä avasi minulle uuden maailman, opin jakamaan tehtäviäni työntekijöilleni ja samalla sain myös jämäkkyyttä ja kriittisyyttä yrityksen ja henkilöstön johtamiseen. Minulle jää aikaa johtamiseen aiempien tulipalojen sammutteluni sijaan viedessäni opit käytäntöön.”

Kaarina Röksä, toimitusjohtaja, GR-siivous Oy

Ammattijohtajakurssin sisältörakenne

Kurssin sisältö rakentuu 12 johtamisen osa-alueesta, joiden hallinta on edellytys tehokkaalle ja ammattimaiselle johtamiselle. Ammattijohtajakurssi sisältää yhteensä 20 lähipäivää (2 kurssipäivää kuukaudessa), jotka muodostuvat kahden päivän tehokoulutuksista. Kurssi kestää 10 kuukautta. Kaikki kurssin hyväksytysti läpäisseet saavat Ammattijohtajan kirjallisen kurssitodistuksen.

Valikko