Brändiarkkitehtuuri on tärkeä asia ymmärtää jos brändeillä haluaa tienata rahaa

Tehosta toimintaa selkeällä brändiarkkitehtuurilla

Jokaisen markkinoijan, pääomasijoittajan ja yrittäjän, joka haluaa tehdä brändeillään rahaa, tulee ymmärtää mitä tarkoittaa brändiarkkitehtuuri sekä se, miten sitä johdetaan mahdollisimman tuottavalla tavalla.

Olen Tero Puranen, Ammattijohtaja.fi:n yritysvalmentaja ja strategiakonsultti. Oppini ovat peräisin maailmalta, missä kilpailu on Suomen markkinoihin verrattuna todella kovaa (mm. Melbourbe Business School). Ulkopuolisen avun hankkiminen strategian laatimisen ajaksi on minulle merkki vahvasta ja viisaasta johtajasta. Tehdäänkö yhdessä tuottoisampaa liiketoimintaa?

Tero Puranen

Mitä on brändiarkkitehtuuri käytännössä?

Brändiarkkitehtuuri tutkii ja selvittää, kuinka brändeillä tehdään mahdollisimman hyvää tulosta. Millainen brändiarkkitehtuuri teillä on? Onko teillä House of Brands vai Brand of House? Alla olevalla videolla avaamme brändiarkkitehtuurin teoriaa.

Brändiarkkitehtuuri vastaa kahteen kysymykseen

Brändiarkkitehtuurista tehdään joskus vietävän monimutkaista, mutta todellisuudessa se tiivistyy vain ja ainoastaan kahteen kysymykseen:

  1. Millainen brändiarkkitehtuuri teillä on?
  2. Kuinka monta brändiä teidän portfoliossa on?

Kysyn usein vielä kolmentana kysymyksenä markkinointipäälliköiden / brand managerien määrää (numerona) ja vertaan saatua vastausta brändiportfolion numeroon. Jos luku on 1:1, on tilanne hyvä, kaikki muut vastaukset tietävät minulle usein hihojen käärimistä. Liian usein markkinoijalla on vastuullaan liian monta brändiä. Yksi brändi, yksi markkinoija enteilee hyvää lopputulosta ja positiivista kassavirtaa.

Yhteistyöhön?

Laaditaanko teille brändistrategia? Jos kaipaat apua johonkin tiettyyn kysymykseen brändistrategiasta tai kokonaisuuteen, tarjoamme avuksi konkreettista konsultointia. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä tuottoisampaa liiketoimintaa. ?

Ota yhteyttä

Sinun tehtävä on tehdä päätöksiä, tee hyvä päätös. Laita minulle alla olevalla lomakkeella viestiä. Yhteydenotto menee vain Terolle. Minä olen sinuun yhteydessä heti huomenna tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

0400 399 361
[email protected]
Malminkaari 5, 00700 Helsinki

Valikko