Vuokramarkkinointipäällikkö-palvelu

Etsitkö avuksesi markkinointipäällikköä, joka tuottaa sinulle rahaa markkinoinnin keinoin? Olet oikeassa paikassa, me tarjoamme juuri tuota.

Vuokramarkkinointipäällikkö tekee ja johtaa markkinointia, tuottavasti ja ammattimaisesti. Ohjenuoramme on:


Jos tuotamme tykkäyksiä, laskumme saa maksaa tykkäyksillä ja me maksamme palkan tykkäyksillä.

 Jos tuotamme rahaa, laskumme maksetaan rahalla ja me maksamme palkan rahana.


Miltä tuo kuulostaa?

Miten eroamme kilpailijoista ja mitä vuokramarkkinointipäällikkö käytännössä tekee?

Suurin tarjoamamme hyöty piilee siinä, että ammattimaiset markkinoijamme pystyvät pitkän kokemuksen kautta yhdistämään saumattomasti strategisen ja operatiivisen markkinoinnin. Tarjoamme siis vuokramarkkinointipäälliköitä, jotka pystyvät ottamaan vastuun ja johtamaan yrityksesi markkinointia kokonaisvaltaisesti.

Apuna rahan tekemisessä on markkinoijan henkilökohtainen sparraaja Tero Puranen. Johtajana kerrot mihin tähtäämme ja mitä haluat. Sinun ei tarvitse osata markkinointia, koska apuna on koko Ammattijohtaja.fi osaaminen. Me teemme tarvittaessa markkinatutkimukset, kehitämme markkinointistrategian, luomme suunnitelman, aikataulut, mittariston ja markkinointibudjetin, ja näiden pohjalta teemme sinun kohderyhmääsi uppoavaa mainontaa – juuri niissä kanavissa joista heidät parhaiten tavoitamme. Ilman pohjatöitä mainonta on pelkkää mututuntumalla räiskimistä, ja ei ihme jos tuloksia ei synny – mutta rahat kyllä palavat. Siksi teemme aina pohjatyöt huolella. Menestys rakennetaan vahvan perustan päälle.

Markkinatutkimus ja strategia

Me etsimme sinulle kohderyhmän, joka tuottaa sinulle eniten rahaa – selvitämme myös miten tavoitamme kustannustehokkaalla tavalla heidät. Tämä tapahtuu erittäin toimivaksi todetulla keinolla – kurinalaisella työllä, eli markkinatutkimuksella ja sen analysoinnilla. Oikotietä tämän asian suhteen ei valitettavasti löydy. Markkinointistrategia laaditaan tutkimustulosten pohjalta.

Suunnittelu ja markkinoinnin johtaminen

Markkinointisuunnitelma, aikataulut, markkinointibudjetti, mittariston luominen ja mittaaminen, deadlinet yms., hirveä litania! Ei hätää, meidän Ammattimarkkinoijat hallitsevat nämä kaikki. Luomme saumattoman markkinointisuunnitelman, jolla laitamme markkinointistrategian käytäntöön, tuottamaan sinulle rahaa!

Operatiivisen markkinoinnin toteuttaminen

Kun sotasuunnitelma (markkinointistrategia ja markkinointisuunnitelma) on tehty, niin lähdemme toteuttamaan mainontaa, joka uppoaa kuin voi kohderyhmääsi. Juuri niissä kanavissa, joista tavoitamme kohderyhmäsi parhaiten. Brändisi tullaan huomaamaan.

Vuokramarkkinointipäälikkö-palvelun edut sinulle

Mikäli etsit lisäresursseja ja vastuuhenkilöä, joka ottaa kopin yrityksenne ja brändinne markkinoinnista, mutta et halua rekrytoida, niin Vuokramarkkinointipäällikkö-palvelumme on sinua varten. Jokaisen yrityksen tarpeet ja tilanteet vaihtelevat, joten vuokramarkkinointipäällikkö-palvelumme onkin räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin. Saat lisäresursseja ja noin 52 valmennuspäivää samassa paketissa. 

Vuokramarkkinointipäällikön palkkaaminen on riskittömämpää ja edullisempaa kuin oman markkinointipäällikön palkkaaminen. Tulet kaiken lisäksi huomaamaan, että meidän kautta tulet saamaan kovan luokan ammattilaisen, jollaista voi olla vaikea rekrytoida, mikäli et ole täysin varma mitä taitoja ja ominaisuuksia markkinointipäälliköltä tulee vaatia.

Kaikki vuokramarkkinointipäällikkömme ovat kokeneita markkinoinnin maailmassa ja lisäksi he ovat käyneet Ammattimarkkinoijakurssin, sekä saavat joka viikko (perjantaisin) valmennusta ja sparrausta markkinointiin liittyen.  Eli samassa paketissa saat valmennusta, lisäresurssit ja järjestelmät. Näin vältät kalliit virherekrytoinnit ja hyödynnät todellisten ammattilaisten apua!

Ja jos yhteistyönne toimii hyvin, niin sinulla on vuoden jälkeen mahdollisuus napata vuokramarkkinointipäällikkö oman yrityksesi palvelukseen ja näin ollen vältät rekrytoinnin riskit.

Markkinointipäällikkö rekrytointi

Vuokramarkkinointipäälikkö-palvelun edut sinulle

Vuokramarkkinointipäällikkö-palvelu on tarkoitettu Uudenmaan alueella sijaitseville PK-yrityksille, jotka ovat päättäneet tehdä markkinoinnilla rahaa. Me voimme auttaa sinua siinä, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Vuokramarkkinointipäällikön palkkaamista kannattaa harkita, jos joku seuraavista tilanteista kuulostaa tutulta:

  • Yrityksessäsi ei ole markkinointiosaamista – mutta samaan aikaan markkinoijan rekrytointi tuntuu liian suurelta riskiltä tähän tilanteeseen. Todennäköisesti yrityksesi haluaa keskittyä ydinosaamiseen, ja markkinointi ei ole yksi niistä. Siinä tapauksessa on järkevämpää käyttää omat resurssit siihen mitä osaa, ja ostaa toisenlaista osaamista muualta. Monesti markkinoinnin suurimmat kustannukset, kuten palkat ja järjestelmät, ovat kiinteitä, joten markkinoijan rekrytointi saattaa tuntua liian suurelta riskiltä tähän tilanteeseen. Tällöin vuokramarkkinointipäällikkö on joustavampi vaihtoehto rekrytoinnin sijaan. Vuokramarkkinoija tuo osaamisen ja järjestelmät.
  • Et tiedä miten mitata markkinointia – tuntuu vain, että markkinointi syö enemmän kuin tuottaa. Jos haluat, tietää tasan tarkkaa mikä kampanja toimii ja miksi, numeroilla todistettuna – niin siinä tapauksessa kannattaa palkata vuokramarkkinointipäällikkö vauhdittamaan kasvua.
  • Yrityksesi kasvu on hiipunut alle tavoitetason. Markkinointikampanjat eivät toki ole yksistään vastuussa yrityksen kasvusta, mutta jos tuntuu että kasvu junnaa paikalla tai se ei ole tavoitetasolla, niin voi olla sopiva aika ulkoistaa markkinoijan tehtävät. Vuokramarkkinointipäällikkömme osoittaa sinulle kuinka paljon lisätuloja ulkoistettu markkinointi tuottaa sinulle suhteessa markkinointikuluihin.
  • Markkinointiviestintä on ollut rajoittunutta samaan kanavaan/kanaviin jo vuosikausia. Tuntuuko, että mainostat samassa kanavassa/kanavissa joka kerta vuosi toisensa jälkeen? Tämän on hyvin yleinen ja helppo sudenkuoppa markkinoijille, ”näinhän me on aina tehty!”. Jos sinulla ei ole esimerkiksi teknologisia taitoja laajentaa uusiin kanaviin, niin tehokkuus markkinoinnista jää saavuttamatta, kun markkinointiviestintään käytettyä rahaa ei optimoida oikein ja saatat näin ollen menettää asiakkaita. Vuokramarkkinointipäällikkömme tuo teknologiat ja osaamisen.

Hinnasto

Huomioi, että hinnat sisältävät tekijän, osaamisen, sekä viikottaiset valmennukset että Ammattimarkkinoijakurssin. Palvelu on laadittu erityisesti PK-yrityksille, jotka haluavat onnistua rekrytoinnissa kerralla.

5 päivää viikossa – 7600 €/kuukausi.

3 päivää viikossa – 3900 €/kuukausi.

Sopimusaika 6–12kk.

Tavoitteemme on, että markkinointipäällikkö työllistyy yritykseen vuoden päästä. Tämä tavoite ei kuitenkaan sido sinua. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Olen kiinnostunut Vuokramarkkinointipäälliköstä.

Ottakaa minuun yhteyttä, ja kertokaa lisää palvelustanne. Yhteydenotto menee Terolle, joka on sinuun yhteydessä heti huomenna tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä

Sinun tehtävä on tehdä päätöksiä, tee hyvä päätös. Laita minulle alla olevalla lomakkeella viestiä. Yhteydenotto menee vain Terolle. Minä olen sinuun yhteydessä heti huomenna tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

0400 399 361
[email protected]
Malminkaari 5, 00700 Helsinki

Valikko