Rekrytoi osaava Markkinointipäällikkö

Etsitkö avuksesi markkinointipäällikköä tai -johtajaa, joka tuottaa sinulle rahaa markkinoinnin keinoin? Olet oikeassa paikassa, me tarjoamme apua juuri tähän.

Miten erottaa osaava markkinoija osaamattomista?

Oletko kenties havahtunut tilanteeseen, jossa huomaat kaipaavasi osaavaa tekijää avuksi yrityksen kasvun kiihdyttämiseksi markkinoinnin keinoin? Tai ehkä markkinointi ei ole ydinosaamistasi, ja haluaisit varmistaa rekrytoinnin onnistumisen? Tai ehkä kaipaat tykkäysten sijaan enemmän strategisen tason tekijää?

Silloin olet oikeassa paikassa: meidän ydinosaamista on löytää ja tunnistaa osaava markkinoija.

Kuinka paljon kiihdyttäisit kasvua osaavan markkinoijan avulla?

Autamme erikokoisia yrityksiä ympäri Suomen rekrytoimaan osaavan markkinointipäällikön tai -johtajan. Valmennamme, konsultoimme ja koulutamme strategisen tason markkinointia koko ajan. Tapaamme vuosittain satoja markkinoijia ja osaamme erottaa jyvät akanoista. Olemme nähneet, kuinka kullan arvoinen kasvunkiihdyttäjä osaava markkinoija on yritykselle, ja kuinka kallis osaamaton kasvunjarruttaja on. Siksi markkinoinnin vastuuhenkilöksi kannattaa rekrytoida ja palkata osaava tekijä. Osaavan markkinoijan avulla kasvun kiihdyttäminen on paljon nopeampaa, mukavampaa ja tuloksellisempaa.

Miten rekrytointiprosessi etenee?

markkinointipäällikön rekrytointipalvelu

Palvelun tulokset numeroina

0
Tehtyjä rekrytointiprosesseja
0
Vakinaistettuja työsuhteita

Palvelun hinta

Palvelu on laadittu erityisesti niille, ketkä haluavat onnistua rekrytoinnissa kerralla. Hinta sisältää tapaamiset, haastattelut, osaamiskartoitukset sekä vuosien aikana kertyneen osaamisen strategiasta ja markkinoinnista. Hintaan sisältyy matka- ja kilometrikulut.

5900 € (alv 0 %). 

Laskutus 1–3 erässä.

Olen kiinnostunut rekrytointipalvelusta

Ottakaa minuun yhteyttä, ja kertokaa lisää palvelustanne. Yhteydenotto menee Terolle, joka on sinuun yhteydessä heti huomenna tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä

Sinun tehtävä on tehdä päätöksiä, tee hyvä päätös. Laita minulle alla olevalla lomakkeella viestiä. Yhteydenotto menee vain Terolle. Minä olen sinuun yhteydessä heti huomenna tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

0400 399 361
tero.puranen@ammattijohtaja.fi
Malminkaari 5, 00700 Helsinki