Avoimet paikat

Työharjoittelu ja opinnäytetyöt

Tarjoamme eri tyyppisiä lopputyöntekomahdollisuuksia ja harjoittelupaikkoja muun muassa myynnin, markkinoinnin ja johtamisen parissa. Pidämme lopputyön tekemistä ja harjoittelujaksoa hienona tilaisuutena tutustua sinuun jo opiskeluaikanasi. Lopputyön tekeminen ja harjoittelu ovat samalla sinulle tilaisuus tutustua meihin. Lopputyöt ja harjoittelut ovat meille tärkeä rekrytointikanava, vaikka emme voi taata sinulle työpaikkaa jakson päätyttyä.

Lähetä ehdotuksesi lopputyöaiheesta tai harjoittelupaikasta: [email protected]

Avoin hakemus

Olemme aina kiinnostuneita alan parhaista osaajista, joten lähetä rohkeasti meille avoin hakemus osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi ”Avoin hakemus Etunimi Sukunimi”. Liitä mukaan myös CV. Kerro meille osaamisestasi, miksi juuri sinä sopisit meille ja miksi haluat juuri Ammattijohtaja.fi:lle töihin tai harjoitteluun. Huomiomme avoimet hakemukset aina kun hyville osaajille tulee tarvetta.

Säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta niiden jättämisestä.

Intohimomme ja ydinosaamistamme ovat johtaminen, myynti ja markkinointi. Missiomme on poistaa Suomesta huono johtaminen. Ennen hakemuksen lähettämisestä vastaa itsellesi kolmeen kysymykseen.

  1. Haluatko olla mukana luomassa työpaikkoja hyvän ja tuloksellisen johtamisen avulla suomalaisiin organisaatioihin?
  2. Rakastatko ongelmien ratkomista?
  3. Haluatko oppia jatkuvasti uutta ja olet valmis käärimään hihasi asiakkaidemme menestyksen eteen?

On tärkeää, että sinun ja yrityksemme arvot kohtaavat. Jos nuo kolme arvoa ovat sinulle tärkeitä, lähetä hakemuksesi meille.

Tero Puranen,
Yritysvalmentaja, perustaja

Valikko