Markkinoinnin harjoittelija

AVOIMET TYÖPAIKAT

Markkinoinnin harjoittelija (toisen asteen opiskelijoille)

Ammattijohtaja.fi on Suomen konkreettisin valmennustalo. Autamme toimitusjohtajia ja markkinoijia saamaan aikaan nopeampaa kasvua, kannattavampaa liiketoimintaa ja luomaan viihtyisämpiä työpaikkoja. Intohimomme ja ydinosaamistamme ovat johtaminen, myynti ja markkinointi. Missiomme on poistaa Suomesta huono johtaminen. Haluamme olla alan paras valmennustalo, sekä tarjota johtajille ja markkinoijille maailmantasoista valmennusta.

Haemmme kokoaikaista Markkinoinnin harjoittelijaa

Markkinoinnin harjoittelijan paikka sopii toisella asteella esimerkiksi merkonomiksi opiskelevalle tulevaisuuden asiantuntijalle, joilla on palava halu oppia mahdollisimman paljon kannustavassa seurassa, sekä halu päästä näyttämään kyntensä työelämässä jo opiskeluaikana. Me tarjoamme harjoittelujakson, joka on sinulle on oikeasti hyödyllinen. Haluamme tarjota mahdollisuuksia uusille ideoille ja rohkealle tekemisen meiningille – mokaaminen ei haittaa meillä. Tärkeintä että tehdään ja opitaan. Työssä oppimisen lisäksi harjoittelujakso sisältää suositun Ammattimarkkinoijakurssin (arvo 3650 euroa) ja jatkuvaa sisäistä mentorointia.

Jos haluat oppia tekemään ammattimaista ja tuloksellista markkinointia, sinulla on suuret tavoitteet ja haluat oppia mm. tekemään digitaalista markkinointia, rakentamaan brändiä ja tuottamaan sisältöä erilaisiin digitaalisiin kanaviin, tämä paikka on kuin tehty sinulle. Harjoittelu on palkaton.

Meille tärkeintä on asenne ja tekemisen meininki! Ei haittaa, vaikka kaikkea ei osaa – me opetamme. Meillä saa myös mokata, sitä kautta oppii parhaiten.

Paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Lähetä suomenkielinen hakemus, miksi juuri sinut pitäisi valita Markkinoinnin harjoittelijaksi sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kirjoita viestin otsikkokenttään ’Markkinoinnin Harjoittelija’.

Lisätietoja antaa Ammattijohtaja.fi toimitusjohtaja Tero Puranen, p. 0400 399 361 tai sähköpostitse [email protected].

Täältä löydät lisätietoa Ammattimarkkinoijakurssista.

Valikko