Haluatko tietää, mikä on yksi kriittisimmistä ammattijohtajan työkaluista ja saada sen heti omaan käyttöön?

Tilaa oma maksuton valmennuksesi  (arvo 500 €)

Valmennustunti on suunnattu PK-yritysten toimitusjohtajille ja hallituksen puheenjohtajille, jotka haluavat ratkaisuja teorian sijaan. Saat yritysvalmentajalta konkreettisia ohjeita ja faktatietoa mistä ponnistaa ylös ja eteenpäin. Ei jargoniaa, vain konkretiaa.

ammattijohtaja.fiMaksuton valmennus sisältää

  • Yhden kymmenestä käytännön työkaluista ammattimaiseen johtamiseen
  • Etsimme ja ratkaisemme yhden bisneskriittisen ongelman työkalun avulla.
  • 3 tärkeintä ja kiireisintä kehityskohdetta ulkopuolisen näkökulmasta

Valmennus (enintään 55 min) suoritetaan teidän toimistollanne, Uudenmaan alueella. Muut alueet sovitaan tapauskohtaisesti.

”Erittäin tehokkaasti käytetty tunti! Erityisesti Teron käyttämät konkreettiset tutka- ja kaikuluotainmallit nostivat markkinoinnin roolia yrityksessämme. Suosittelemme Teron sparrausta muillekin yrityksille lämmöllä, tykkäsimme kovasti!” Tuomas Haapsaari, CMO / ZEF & Sami Mikkola, Creative / ZEF www.zef.fi

”Mietin tuossa, että liian vähän tulee annettua julkista rispektiä sinne mihkä se oikeesti kuuluu. On paljon ittee kovempia ukkoja, joiden hartioilta pystyy ponnistaan vaikka mihin. Jos katsoo muistiinpanoja mistä kaikkialta on tullut PARHAAT opit niin jaetulla ykkössijalla on Tero Puraselta. Annan varauksettoman tuplapeukun sekä arvosanan 5/5. www.ammattijohtaja.fi -osoitteesta saa näet parasta sparrausta johtamiseen. Tietty ei ole ihan ilmasta mutta amatöörin palkkaaminen vasta kalliiksi tuleekin!” Joni Jaakkola, toimitusjohtaja, Optimal Performance ja Optimal Performance Center

Henkilökohtainen lupaus

Lupaamme, että tunnin aikainvestointi on varmasti sinulle hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Näin ovat sanoneet kaikki valmennuksen tähän mennessä saaneet.

+358 400 399 361

Valikko