Ammattijohtajakurssi on uusi innostava alku johtajalle ja kannattava investointi koko yritykselle

Ammattijohtajakurssi on tehokas alkusysäys kohti fiksumpaa ja kannattavampaa tekemisen meininkiä, oli yrityksesi miltä alalta ja missä tilanteessa tahansa. Kurssi soveltuu sekä vasta aloittaneille yrittäjille että jo pidempään johtamiskokemusta kerryttäneille. – Se on kehitetty helpottamaan jokaisen johtajan elämää. Kurssillemme osallistuneet ovat kokeneet kurssin opit helposti omaan tilanteeseensa sovellettaviksi ja uusia tuottavampia näkökulmia avaaviksi.

Kokemuksia aiemmilta Ammattijohtajakursseilta

”Kasvuyrityksen arjessa lakkaa äkkiä näkemästä metsää puilta. Valmennuksen avulla sekä oma että myyntiorganisaation tekeminen otti kolmiloikan eteenpäin. Valmennuksen paras puoli on se, että vaikutukset näkyvät tekemisessä ja tuloksessa heti.”

Joni Jaakkola, Optimal Performance Oy

”Tero sai minut ymmärtämään, että yrittäjä ei voi tehdä kaikkea itse. Tämä avasi minulle uuden maailman, opin jakamaan tehtäviäni työntekijöilleni ja samalla sain myös jämäkkyyttä ja kriittisyyttä yrityksen ja henkilöstön johtamiseen. Minulle jää aikaa johtamiseen aiempien tulipalojen sammutteluni sijaan viedessäni opit käytäntöön.”

Kaarina Röksä, toimitusjohtaja, GR-siivous Oy

”Meidän kokoisessa organisaatiossa löysät kokouskäytännöt, myöhästelyt, päämäärättömyys ja muu haahuilu vie vuositasolla usean ihmistyövuoden verran aikaa. Meillä ei enää vie.”

Jere Jantunen, palvelutuotantopäällikkö, Lohjan kaupunki

”Tämä on ainut käymäni kurssi, missä kysytään mitä minulle kuuluu ja kun kerron, niin porukat kuuntelevat ja ymmärtävät. Vertaistukea parhaimmillaan.

Suurin hyötyni on ollut se, että sain työkalut elämästä nauttimiseen. Ei “sitten kun”, vaan “tämähän on kivaa”. Kurssi on ollut helpottava kokemus. Tämä ei ole ainutkertaista, joku muukin on käynyt nämä samat asiat läpi, sekä saanut jelppiä ja ratkaisuja.”

Tuomas Lipponen, Toimitusjohtaja, Skhole Oy

”Itselleni tärkein oppi oli että, johtajan tehtävä on hyödyntää yrityksen resurssit täysin. Tehtäväni ei ole johtaa tavarantoimituksia, vaan henkilöstöä ja tuotantoa, johtajan tehtävä on saada yrityksen kannattavuus kohdilleen. Kun yrityksellä menee hyvin, menee meillä kaikilla hyvin – sekä omistajilla että henkilöstöllä.”

Tuomas Patanen, toimitusjohtaja, Mecra Oy

Kouluttajat

Valmentaja Tero Puranen Ammattijohtajakurssi

Tero Puranen,
Ammattijohtaja.fi perustaja

Sami Leinonen valmentaja yritysjuridiikkaan ammattijohtajakurssi

Sami Leinonen, lakimies
Talousjuristit Oy

Seuraavan Ammattijohtajakurssin aikataulu ja koulutuspäivät

Kurssipäivät aina klo klo 8.30–15.30, sis. lounaan ja kahvitauon. Kaksi kurssipäivää kuukaudessa.

Jakso 1 5–6. Helmikuu Ammattimainen johtaminen
Jakso 2 5–6. Maaliskuu Markkinointi
Jakso 3 2–3. Huhtikuu Myynti
Jakso 4 7–8. Toukokuu Laatu ja Lean, Osto-toiminta
Jakso 5 4–5. Kesäkuu Liiketoiminta ja strategia
Jakso 6 6–7. Elokuu Tuotekehitys ja itsensä johtaminen
Jakso 7 3–4. Syyskuu Hallitus ja johtoryhmätyö, yritysjuridiikka
Jakso 8 8–9. Lokakuu Taloushallinto ja kehitystoimet
Jakso 10 5–6. Marraskuu Laatu, ammattimainen johtaminen ja lopputentti

Kurssin hinta

Kuukausihinta 790 €/kk alv 0 %. Paikkoja on rajoitetusti.
Laskutus kerran kuukaudessa. Investointi sisältää koulutuksen lisäksi kurssimateriaalin ja kurssitodistuksen, sekä lounaat. Laskutus kuukausittain etukäteen.

Kurssin kokonaishinta 7900 €. Hinnat ovat alv 0 %.

Kenelle ammattijohtajakurssi on suunnattu?

Sinulle, joka olet vetovastuussa 3–50 hengen PK-yrityksen tuloksen tekemisestä. Yrittäjille, toimitusjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja/tai sellaiseksi tähtääville.

Kenelle ei? 

Ammattijohtajakurssi ei ole avoinna liikkeenjohdon konsulteille, eikä muille johdon valmennuspalveluita tarjoaville yrityksille. Pidätämme oikeuden valita koulutukseen osallistujat.

Lisätiedot

Kurssi järjestetään Helsingissä, Malminkaari 5, 4 krs., 00700 HELSINKI.

Lisätiedot
Lisätietoja kurssista ja ammattimaisesta johtamista: Tero Puranen, p. 0400 399 361, tero.puranen@ammattijohtaja.fi

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan kurssin hinta täysimääräisenä. Esteen sattuessa kurssipaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa toimivalle henkilölle.

Muutokset
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ota yhteyttä

Sinun tehtävä on tehdä päätöksiä, tee hyvä päätös. Laita minulle alla olevalla lomakkeella viestiä. Yhteydenotto menee vain Terolle. Minä olen sinuun yhteydessä heti huomenna tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

0400 399 361
tero.puranen@ammattijohtaja.fi
Malminkaari 5, 00700 Helsinki